SEO-analys!
Vi gör en bedömning av dina chanser att nå toppen på olika sökord och tar sedan fram en handlingsplan. Du kan därefter välja att implementera strategin på egen hand, eller ta hjälp av oss.
Från 3 900 kr + moms


Utbildningar
Just nu erbjuder vi endast online-utbildningar. Kontakta oss för mer information. 

ARTICLE
293
472e64b1b910de8fcf5d0f6924ba5917
Tillbaka

Flygande drönare för filmproduktion och fotografering på hög nivå

- Vår tanke är att du som kund hos Smode ska kunna få allt du behöver för webb och tryck genom en och samma leverantör. Därför erbjuder vi även filmproduktion och fotografering, säger Matilda Enqvist, kundansvarig och fotograf hos Smode. Här berättar hon tillsammans med företagets vd Alfred Eriksson om Smodes senaste satsning: filmning med drönare.

Smode är ju en webbyrå. Varför satsa på filmproduktion?

- Vårt mål är alltid att bidra till att ge våra kunders företag möjlighet att utvecklas och bli framgångsrika, säger Alfred. Vi vet att bra hemsidor med proffsiga produktbilder och filmklipp säljer bättre. Det ligger i tiden och är ett effektivt sätt att nå ut med budskap till nya målgrupper och i nya sammanhang. I sociala medier, till exempel, på webb-tv och även vanlig, traditionell teve.

- I och med att vi kan webben vet vi också vad som funkar där, fyller Matilda i. Detsamma gäller foto för tryck. Du behöver inte anlita en fotograf innan du kommer till oss för att få hjälp med att ta fram en reklambroschyr. Det fixar vi.

Berätta om drönaren!

- Drönaren gör det möjligt för oss att filma ovanifrån, säger Alfred. Vi kan alltså flygfilma så att vi får snygga vyer i våra filmer, till exempel över en golfbana eller en trädgård. Drönaren kan också vara effektfull vid ett event, i en presentationsfilm och så vidare. Kanske vill man följa efter sin firmabil när man är på jobb för att få en häftig effekt.


Det låter som en smart och rolig investering. Men blir det inte dyrt att beställa filmning med drönare?

- Det behöver inte bli dyrt, men det beror på vilken typ av filmproduktion det är. Vi kan filma inom ramarna för
våra kunders normala avtal, till exempel våra uppskattade 10-timmarspaket. Vi kan leverera enklare film trots tight budget. Är det en påkostad längre film krävs det naturligtvis mer, konstaterar Matilda.

Något jag som beställare bör fundera på innan jag tar kontakt med Smode?

- Vad man har för syfte och mål med filmen är alltid bra att ha klart för sig. Ungefärlig budget är också en sådan där sak man bör fundera över, liksom tidsramar. Men hör gärna av dig med dina frågor redan innan. Ofta klarnar en hel del redan vid första samtalet.

 

Kommentarer

16
16
dec
2016
( bild saknas )

Flygfilm över Gällivare 

16 dec 2016: Utför ni uppdrag att filma med drönare i det fallet över Gällivare efter beställningen?
Det är ett jap. TVteam som frågar efter.
Ikuro Yamazaki
Tel: 0707745517
Koordinator till Asahi TV Broadcasting Co., Tokyo
// Ikuro Yamazaki (1 inlägg)
 
14
01
maj
2016
( bild saknas )

Dokumentärfilm 

1 maj 2016: Hej,
jag har en färdig dokumentärfilm, men behöver filmning över Fittja och Alby i Botkyrka så snarast som möjligt. Hur mycket kostar det? När kan man filma?
Mvh,
Emrah Sönmez
// Emrah (1 inlägg)
 
 
Nytt inlägg
 
Skicka

Matilda Enqvist

0171 - 510 50

Support

0171 - 510 50


Kunduppgifter
Jag godkänner att denna information får hanteras av Smode Webbyrå enligt deras integritetspolicy
 
Skicka
51